Jornades de Teologia, el 30 i 31 d'agost

JdT2018"La condició humana" és el títol amb el que se celebraran les Jornades de Teologia d'enguany, els dies 30 i 31 d'agost, a la Sala Sant Domènec de La Seu d'Urgell.

Les jornades estan obertes a tothom, per bé que molts dels assistents són mestres i professors de religió, catequistes, sacerdots i persones que dónen suport a la pastoral de la diòcesi en diversos àmbits. Faran les seves aportacions Ignasi Boada, Professor de la Facultat de Comunicació Blanquerna de la Universitat Ramón Llull i Francesc Torralba, Director de la Càtedra de Pensament Cristià del Bisbat d'Urgell i consultor del Pontifici Consell de la Cultura. En les seves ponències parlaran de l'antropologia i les dimensions comunitàries i polítiques de les persones. Aquestes Jornades de Teologia desitgen aprofundir en la condició humana, en el que originàriament som, i ho volen fer des d'una aproximació filosòfica i teològica.

Inaugurarà les Jornades l'Arquebisbe d'Urgell, Mons. Joan-Enric Vives que lliurarà la Missio canònica als professors i Mestres de religió.

Horaris: Matí, de 10,30 h. a 13 h. /  Tarda, de 16 h. a 19 h.

Lloc: Sala Sant Domènec a La Seu d’Urgell.


Tríptic inscripció PDF