Conferències quaresmals a la diòcesi

CenizaLes Conferències Quaresmals es portaran a terme en els següents indrets de la diòcesi:
 

LA SEU D’URGELL: 

7 de març: “Viure la Quaresma avui”, a càrrec de Mn. Carles Cahuana, Secretari general del Bisbat de Terrassa i sacerdot celebrant de la Missa dominical de TV2. A les 20.00 hores.
21 de març: “Allò que espera i vol el Papa Francesc de la parròquia”, a càrrec de Mn. Antoni Elvira, Vicari Episcopal del Bisbat d’Urgell. 
Casal Parroquial de la PARRÒQUIA DE ST. OT. 
 

TREMP: 

14 de febrer: “Raons per creure”, a càrrec d’en Francesc Torralba, professor en la Facultat de Teologia de Catalunya i la Universitat Ramon Llull. 
PARRÒQUIA DE MARE DE DÉU DE VALLDEFLORS.
 

VIELHA (VAL D’ARAN):

1r. I 3r dijous: Grup de lectura de l”Amoris Laetitia”. 19.00 hores. 
Sala de catequesi de la PARRÒQUIA DE ST. MIQUEL.
 

AGRAMUNT:

6 de febrer: “Les arrels de la nostra esperança”, a càrrec d’en Francesc Torralba. 20.00 hores.
Capella dels Socors de la PARRÒQUIA DE L’ASSUMPCIÓ.
 

GUISSONA:

7 de març: “Creuran els fills demà?”, a càrrec del P. Xavier Poch, OSB, prior del Santuari del Miracle. A les 21.00 hores. 
Sala parroquial de la PARRÒQUIA DE SANTA MARIA.

 
BALAGUER:
 
21 de febrer:  “La transmissió de la fe als nostres joves de fets tant importants com la fe, l’esperança i la caritat”, a càrrec d’en Francesc Torralba, 20.00 hores.
28 de febrer: “La família actual i la seva problemàtica”. Elements per ajudar a tractar diferents situacions que viuen les nostres famílies a dia d’avui, a càrrec d’en Josep Montoya i la Conxita Salvadó. 20.00 hores. HA QUEDAT AJORNADA A CAUSA DEL TEMPORAL, S'INFORMARÀ DE LA DATA DE CELEBRACIÓ.
7 de març: “Record de Déu”. Pelegrinatge a la recerca de l’infinit, a càrrec de Mn. Ramon Prat, Dr. En teologia i fundador de l’Institut de Recerca i Estudis Religiosos de Lleida (IREL). Sala Parroquial de la PARRÒQUIA DE SANTA MARIA.
 

ANDORRA LA VELLA (PRINCIPAT D'ANDORRA):

1 de març: "Joves-Església, una relació impossible?" Taula rodona amb joves del país.
8 de març: "Commemorant els 25 anys de la Constitució: Drets humans humans", a càrrec del Sr. Marc Vila Amigó, raonador del ciutadà, 20:30h. Casa de l'Església de SANTA MARIA DEL FENER.
 

ESCALDES-ENGORDANY (PRINCIPAT D'ANDORRA):


22 de març: Sessió de cinefòrum: "Lo que de verdad importa", presentat per Mn. Pepe Chisvert. 20:30 Cinemes Carlemany.