Tren Missioner del Domund a Montserrat

El Mes Missioner Extraordinari del proper octubre va escalfant motors. I ja es poden fer les inscripcions per a un dels grans esdeveniments que s'han organitzat des de les delegacions de Missions dels bisbats catalans: el Tren Missioner del Domund.

Aquesta activitat tindrà lloc el dissabte 19 d'octubre a Montserrat, i és promoguda des de fa 30 anys per Cristians Sense Fronteres. Enguany se celebrarà per primera vegada a Catalunya. Serà una jornada de pregària i germanor, i el programa començarà de bon matí amb la pujada amb el cremallera fins al monestir. Hi haurà actuacions musicals –a càrrec del Grup Reina de la Pau Músics i de Bufanúvols–, una pregària i reflexions seguint el Camí de la Creu, la celebració de la missa i el cant de la Salve, un dinar de germanor, adoració al Santíssim, i una festa de l'enviament per cloure les activitats.

Són convidats a participar-hi infants i joves d'escoles i grups parroquials, però també membres de comunitats religioses, capellans, missioners, famílies... de les diverses diòcesis catalanes.

Inscripcions: a la vostra parròquia.

Més informació:

www.csf.es/trenmissionerdomund2019

Delegació de Missions Bisbat d’Urgell