Seguiu en directe la retransmissió de l'Eucaristia del Festival Canòlich Music

L'Eucaristia, un dels actes centrals del Festival Canòlich Music, es podrà seguir en directe dissabte dia 21, a partir de les 18:15 en aquesta pàgina web, i també alhora a travès de Ràdio Estel, en les freqüències arreu de Catalunya. També es podrà seguir al canal Lòria TV.

El Festival Canòlich Music és una iniciativa que es va posar en marxa fa tres anys a la diòcesi d'Urgell, amb l'esforç i la il.lusió dels delegats de Joventut i Ensenyament que van apostar per  un projecte que  té l'objectiu de fer  arribar als joves els valors cristians a través de la música.

El festival de música cristiana d'Andorra ha arribat a la tercera edició amb nota, incrementant  el número d'inscrits i la diversitat de procedència: joves d'arreu de Catalunya, de València i de França que han fet ja les inscripcions i que participaran en moltes i diverses activitats vinculades amb la música, amb la interpretació, i amb el fet de compartir experiències de solidaritat, de lliurament,  de lleure actiu i voluntariat... Des del divendres 2o de novembre al diumenge 22,  durant el cap de setmana, l'al·licient de conèixer gent nova, de compartir bones experiències  i de participar en un concurs per a joves intèrprets, està donant impuls a la quantitat d'inscripcions.

S' han programat les actuacions del DJ Andy Hunter i del grup Teràpia de Shock com a plats forts musicals pels dies 20 i 21 de novembre. S'espera superar les xifres d'assistència de l'any passat i arribar a la plena consolidació d'una activitat que vol unir l'espiritualitat i la música, i arribar al cor dels més joves. Canòlich Music Andorra està organitzat per un equip de voluntaris i voluntàries del Principat d'Andorra -majoritàriament- comandats pels  delegats de Joventut i d'Ensenyament del Bisbat d'Urgell, amb el suport de la parròquia de Sant Julià de Lòria i del Comú, que subministra una part de la infraestructura d'acollida dels cents de joves que s'esperen.
previ-cm