Més de 1500 participants i 150 monitors i monitores aquest estiu a les diferents colònies de la FEMN

La FEMN (Fundació d'Esplais Santa Maria de Núria) convoca enguany més de 1500 nens i nenes, nois i noies en les diferents colònies i campaments d'estiu que organitzen els esplais, repartits per tot el bisbat.

A més, la majoria, faran les colònies en cases de colònies del nostre bisbat, totes elles amb una gran tradició i història al darrera.

El grup més nombrós el trobem a Aina (Canillo, Andorra) amb un total de tres torns de colònies entre la casa i les bordes, a més d'un campament fixe i un altre itinerant.

La casa de colònies de Bastanist (La Cerdanya) també reuneix tres torns: El primer amb els esplais de Bellvís i Agramunt i participants de Guissona. Aquest també fan una ruta formativa amb adolescents per preparar-los per ser futurs monitors i monitores. El segon torn hi va l'esplai l'Albada, i el tercer, l'esplai Santa Maria, ambdós de Balaguer.

La casa de colònies d'Espot (Pallars Sobirà) acollirà, a principis de juliol, l'esplai de Penelles.

L'esplai Aran-Thal de la Val d'Aran anirà aquest estiu a la Cànova (La Garrotxa) prop de la Fageda d'en Jordà.

I finalment, l'esplai de Castellserà ha optat pel Montseny, a la casa de colònies del Corral de Mataró, tocant Arbúcies.

Tota aquesta activitat d'estiu tan maca i brillant té un gran objectiu: oferir a la mainada i a la joventut una experiència de lleure gratificant que els ajudi en la seva formació humana i espiritual.

Que vagi tot bé i bon estiu!

dsc01791dsc03501dsc04520gisela3_037__large_

dsc02865

Mn Jaume Mayoral, consiliari dels Escoltes a Urgell