Mons. Joan-Enric Vives rep una delegació de l'Institut de Drets Humans d'Andorra

fotoMons. Joan-Enric Vives, Arquebisbe d'Urgell i Copríncep d'Andorra, ha rebut aquesta tarda al Palau Episcopal una delegació de l'Institut de Drets Humans d'Andorra, encapçalada per la Presidenta de l'entitat, Sra. Elisa Muxella, i pel Secretari, Sr. Josep M. Tomàs.

Durant la visita, els representants de l'Institut han explicat a Mons. Vives el contingut del Curs sobre Drets Humans que es durà a terme al Principat d'Andorra amb el suport del jurista català Eugeni Gay, en el proper mes d'octubre. Han pogut parlar dels objectius de l'entitat i les principals línies de treball que segueixen actualment, i han intercanviat impressions sobre la realitat social del Principat i la vigència i respecte dels Drets Humans.

L'Institut de Drets Humans d'Andorra es va constituir el març del 2006; les seves finalitats són l'estudi, la investigació, la divulgació, la promoció, la defensa dels Drets Humans i la denúncia de les seves violacions.
L'associació persegueix aquestes finalitats des d'una perspectiva interdisciplinària, especialment a partir de la Constitució Andorrana, la Declaració Universal de Drets Humans de les Nacions Unides i la Convenció per a la Salvaguarda dels Drets Humans i de les Llibertats Fonamentals del Consell d'Europa, amb la voluntat d'esdevenir un instrument d'assessorament de les diferents institucions del Principat d'Andorra.