El Copríncep rep l’exSubsíndic M.I. Sr. Josep M. Mas Pons

El Copríncep Episcopal, Mons. Joan-Enric Vives, va rebre la visita del Sr. Josep M. Mas Pons i del Sr. Albert Roig, el dijous dia 28 d'abril, al Palau Episcopal de La Seu d'Urgell. Josep M. Mas li va voler portar personalment el llibre dedicat 'Josep Maria Mas Pons. Pere de l'Oros. Vida política 1960-1991', editat pel Diari d'Andorra, i escrit pel periodista Albert Roig Loscertales.

El Sr. Josep Maria Mas Pons (Pere de l’Oros), de 89 anys, forma part de la generació d'andorrans que van protagonitzar la transformació del país durant la segona meitat del segle XX, i és així que el  llibre fa un repàs a la seva dilatada vida personal, vida política, al Comú d'Encamp i al Consell General del 1960 al 1991 -on va ser Subsíndic, amb el Síndic Francesc Cerqueda-, a partir del propi relat i contextualitzat històricament.

Amb el Copríncep van poder comentar els grans moments viscuts, com la Reforma de les Institucions de 1981, i moments especialment determinants a nivell personal, com els aiguats del 27 d'octubre de 1937, que Josep M. Mas va viure quan tenia deu anys.

Josep M. Mas anava acompanyat de dos dels seus quatre fills, Srs. Jordi Mas i Pere Mas. També va assistir a l'entrevista el Representant personal del Copríncep episcopal, M.I. Mn. Josep M. Mauri.