Condol del Copríncep Episcopal al President de la República Italiana

Mons. Joan-Enric Vives ha enviat a l’Excm. Sr. Sergio Mattarella, President de la República Italiana, un missatge de condol i suport en nom del Poble Andorrà amb motiu del terratrèmol que ha sacsejat Itàlia aquesta matinada. El text és aquest:

Excel·lentíssim Senyor President,

En nom del Poble Andorrà, i de les seves Autoritats, i en el meu propi, m’adreço a V.E., com a President de la República Italiana, per fer-vos arribar la nostra aflicció i dolor en conèixer la notícia del tràgic terratrèmol ocorregut aquesta matinada.

Expresso a V.E. la profunda solidaritat amb tots els afectats per aquest desastre i us asseguro la meva pregària pels difunts, així com pels ferits, i els qui encara segueixen desapareguts. Demano la protecció divina del consol i de la fortalesa per a tots aquells que ploren la pèrdua dels seus éssers estimats, així com sobre les autoritats civils i el personal d’emergència que està intervenint en les tasques de rescat.

El Poble Andorrà se sent molt unit al Poble de la República Italiana en aquestes hores de tribulació. Desitjo que la unió dels nostres dos pobles i la solidaritat en les conseqüències de la tragèdia siguin més fortes que mai.

Saludo la Vostra Excel·lència amb tota cordialitat i afecte,

+Joan-Enric Vives, Arquebisbe d'Urgell i Copríncep d'Andorra

 La Seu d'Urgell, 24 d’agost de 2016