Visita del Rector de la Universitat d’Andorra al Copríncep episcopal

Dijous dia 9 de març l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, va rebre al Palau episcopal de La Seu d’Urgell, la visita del Rector de la Universitat d’Andorra, Sr. Miquel Nicolau, i la Gerent de la Universitat, Sra. M. d’Urgell Sansa.

Van informar al Copríncep episcopal del moment que viu la Universitat d’Andorra, com a universitat pública del Principat d’Andorra, que vol donar resposta, amb qualitat, a les necessitats de la societat andorrana en ensenyament superior i recerca, en línia amb els eixos estratègics del país.

La Universitat d’Andorra centra la seva activitat en l’estudiant, promovent l’aprenentatge al llarg de la vida, tant d’actituds com d’aptituds. El seu actiu principal és l’equip humà i en promou el desenvolupament. És innovadora, especialment en els models d’ensenyament i en la formació, en els àmbits tecnològic, científic i humanista. Constitueix un espai participatiu dedicat al coneixement i la recerca, obert al debat i amb esperit crític i independent. Està adaptada a la realitat de l’entorn, a la dimensió i a la cultura del país, i està oberta internacionalment. És interdisciplinària en els seus plantejaments, constitueix un referent per a la societat i és sensible als seus canvis.