Felicitació del Copríncep al nou President de la República Francesa

L'Arquebisbe d'Urgell i Copríncep episcopal d'Andorra ha enviat el dia 8 de maig una carta de felicitació a S.E. Mr. Emmanuel Macron, President electe de la República Francesa i Copríncep francès del Principat d'Andorra. També ha enviat una carta de reconeixement per la tasca acomplerta al S.E. el President François Hollande, que deixarà el càrrec de President i de Copríncep francès en els propers dies.

En la seva missiva al President Emmanuel Macron, S.E. el Copríncep Vives li expressa entre altres coses la seva felicitació per l’ampla confiança que el Poble Francès ha dipositat en ell per a assumir les altes funcions de President de la República Francesa, i l’enhorabona per la seva reeixida victòria electoral, que ha de revertir en bé de l’estimada Nació Francesa.

També li diu que pot comptar ja des d’ara amb la seva confiança i que li assegura que pot comptar amb la seva lleial col·laboració en l’exercici de la responsabilitat conjunta i indivisa, que el Poble Andorrà els ha confiat com a Coprínceps, al servei de la democràcia, del bé comú i de la prosperitat dels ciutadans del Principat d’Andorra.