El Copríncep Episcopal s'entrevista amb la Ministra de Sanitat, Assumptes Socials i Igualtat d'Espanya

L'Arquebisbe d'Urgell i Copríncep Episcopal, Mons. Joan-Enric Vives i Sicília, ha rebut la visita de la Ministra de Sanitat, Assumptes Socials i Igualtat espanyola, Excma. Sra. Dolors Montserrat, al Palau Episcopal, el dia 1 d'agost, on han mantingut una trobada cordial i han repassat temes d’interès entre Espanya i Andorra.

La Ministra ha arribat a les 11:00 del matí al Palau on ha estat  rebuda pel Copríncep.

A la trobada han estat presents l'Ambaixador d'Espanya a Andorra, Excm. Sr. Manuel Montobbio,  el Secretari General de Sanitat i Consum,  Sr. Javier Castrodeza i la Directora de Gabinet de la Ministra Sra. Julieta de Micheo, i també el Representant del Copríncep Josep M. Mauri, la Secretària General dels Serveis del Copríncep Sra. Conxita García Moyano, el Cap de Gabinet Mn. David Codina i el Vicari general de la Diòcesi Mn. Ignasi Navarri.

La Ministra ha visitat després les obres de restauració i manteniment de la Catedral de Santa Maria d'Urgell, acompanyada pels Serveis del Copríncep i pels arquitectes responsables de la direcció de l'obra; com també el Seminari Diocesà d'Urgell i la seva església, dedicada a la Immaculada Concepció. En acabar la Ministra s'ha desplaçat al Principat d'Andorra on ha estat rebuda pel Ministre de Salut d’Andorra M. I. Sr. Carles Álvarez.