Visita institucional de comiat del Cap de Govern Antoni Martí

L'Arquebisbe d'Urgell i Copríncep d'Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, es va reunir el dijous 9 de maig al matí al Palau Episcopal de La Seu d’Urgell amb el Cap de Govern en funcions del Principat d’Andorra, M. I. Sr. Antoni Martí i Petit. Va ser una entrevista llarga i plena de cordialitat.

La trobada va servir per fer balanç dels darrers quatre anys de legislatura, que seguia a una altra anterior legislatura també de quatre anys. Van poder comentar allò de més rellevant de l’acció de Govern així com l'actual panorama polític després de les eleccions generals celebrades el 7 d'abril. 

El Copríncep va voler reconèixer la gran donació i responsabilitat del Cap de Govern Antoni Martí i dels seus Ministres i col·laboradors, amb moments delicats de sacrificis per a ell i el seu Govern, i l’agraïment que el país li tindrà per la llarga entrega en diversos càrrecs institucionals de servei al bé comú del Principat, culminats amb la dedicació en la governació de l’Estat Andorrà.

La trobada s'inscriu dins el marc de les relacions institucionals habituals entre el Copríncep i el Cap de l'executiu, tal com preveu la Constitució del Principat d'Andorra.