Funeral a Andorra pels difunts durant la pandèmia del COVID19

L’Església de les Valls d’Andorra organitza una Missa funeral per les persones que han traspassat durant la pandèmia i a qui les famílies no han pogut acomiadar com haurien volgut, el proper dia 22 de juny, a les 20 h. del vespre, a l’església de Sant Esteve d’Andorra la Vella. Es preveu l’assistència de les autoritats, encapçalades pel Cap de Govern, la Sindicatura i la Cònsol de la capital.

Es convida totes les famílies afectades a participar-hi, i per això es reservarà un espai per a cada família i es demana que, per a fer-ho possible, es posin en contacte amb l’Església de les Valls, a través de la rectoria d’Andorra: per correu electrònic (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) o per telèfon (+376 821177).

La Missa funeral és portarà a terme respectant les mesures de seguretat i prevenció de contagis: es demana que els assistents portin mascaretes i es tindrà cura de les distancies a respectar i de la distribució de les persones en els bancs, comptant amb un aforament limitat.

Serà retransmesa en directe per Andorra Televisió.