Missatge de condol i solidaritat del Copríncep episcopal al Copríncep francés S.E. Emmanuel Macron

Amb data 29 d’octubre S.E. el Copríncep episcopal Joan-Enric Vives ha enviat al President de la República Francesa i Copríncep d’Andorra, S.E. Emmanuel Macron un Missatge de condol i solidaritat després del terrible atemptat d’aquest matí a la Catedral de Notre Dame de Niça.

El text fonamentalment diu:

Profundament entristit en conèixer la notícia del bàrbar atemptat terrorista ocorregut aquest matí a la Catedral de Notre Dame de Niça, us faig arribar el sincer condol del Poble Andorrà, el de les seves Autoritats i el meu propi pels morts, així com la meva solidaritat amb els ferits i les seves famílies.

Vull expressar-vos la meva més enèrgica condemna d’aquest acte terrorista i us asseguro el meu suport i pregària que s’uneix al de totes les persones de bona voluntat, implorant que els cors endurits per l’odi puguin renunciar al camí de la violència, aparcant tant sofriment i unint-se al camí de la pau.

Prego per les víctimes mortals, pel seu repòs etern, així com pels seus familiars i amics, i desitjo una prompta recuperació als ferits, alhora que encomano el Poble de França, tan estimat pel Poble Andorrà, en aquestes hores de gran dolor.”