Missa a Artesa per la mare de Mn. Antoni Ballester

El dia 9 de gener va morir a Balaguer als 92 anys la Sra. M. Dolores Diaz, mare de Mn. Antoni Ballester Diaz. El dissabte dia 29 de gener es va oferir la missa pel seu repòs etern a Artesa de Segre, i fou presidida per l’Arquebisbe d’Urgell, i concelebrada per Mn. Antoni Ballester, i per l’Arxiprest Mn. Ramon Balagué, amb Mn. Antoni Pich i Mn. David Codina.

L’Arquebisbe Joan Enric va remarcar que tots estem cridats a ser profetes valents de l’Evangeli de la Veritat, des del baptisme, pel do de l’Esperit rebut. Trobarem dificultats i rebuig, però com Jeremies, no hem de tenir por i ser fidels i perseverants. L’amor que Pau bellament descrivia a la segona lectura, ha de ser la força de l’anunci i el signe i el goig de l’amistat amb el Senyor. Estimar ho ha de ser tot, ja que l’amor és etern i “no passará mai”.

I valorà la contínua dedicació al servei de Déu de la Sra. Dolores, mare del Rector, sempre al costat del seu fill i donant suport humil i generós al seu fill sacerdot i a les diverses comunitats parroquials que ell ha servit. Aquest servei no serà mai oblidat i Déu li ho tindrà en compte. Al cel sigui!