Sopar de la Fam a Guissona

Mans Unides a la Parròquia de Guissona va organitzar el Sopar de la Fam al poliesportiu de la Fundació FEDAC, a l’escola de  la Mare de Déu del Roser que el Pare Coll va fundar el 1864, amb una gran resposta de famílies i veïns de la població, que van acudir a aquesta cita solidària el 3 de març.

Després de la salutació inicial, amb Mn. Ramon Balagué, Rector de la Parròquia de Guissona, els representants de Mans Unides van explicar la importància del projecte triat enguany, orientat a millorar la capacitat d’adquisició d’aliments i de creació d’horts per millorar la nutrició d’infants i mares, en 8 poblats del districte d’Akola a la Índia. Allà, el 70% de les mares pateixen anèmia i això repercuteix en la salut dels nadons i infants.

Els alumnes de l’escola de dansa Montse Esteve van fer una reeixida coreografia, molt agraïda pels assistents, i tot seguit es repartí els entrepans als assistents que omplien el poliesportiu. En acabar es va dur a terme el tradicional sorteig de premis, d’articles cedits dels comerços de la localitat, alguns de valor significatiu.