Millores en l'entorn de Santa Coloma d'Andorra

benediccioenclar

Els entorns de l'església de Santa Coloma, al Principat d'Andorra, han estat arranjats i millorats amb l'embelliment d'un camí d'accés des de l'aparcament inferior fins a l'església romànica de Santa Coloma, i l'arranjament de la zona d'aparcament, que inclou una quarantena de places per a vehicles i un punt d'informació.

La cònsol major, Rosa Ferrer, va presidir l'acte d'inauguració, dincs dels actes de la festa major de Santa Coloma el dissabte dia 24 d'agost, i va explicar que el nou equipament s'emmarca dins del projecte del Comú de crear un itinerari turístic i cultural a l'entorn de Santa Coloma, que va assenyalar que 'és un entorn molt reduït on tenim gran varietat d'arquitectura que ens demostra la història d'Andorra'.

'El que hem inaugurat avui és de fet l'inici de tot el projecte perquè aquí hi és l'aparcament i una zona enjardinada per accedir a l'església de Santa Coloma que és un dels monuments romànics més interessats i més macos de tot el Pirineu', considera Ferrer.
En la zona es concentren el jaciment de la Margineda, la torre dels russos, el pont de la Margineda, la Balma i un forn de calç, a més dels diferents ponts, des del romànic fins al de Madrid. Mn. mossèn Ramon Sàrries, Arxiprest de les Valls, va beneïr les noves instal.lacions.

camiaccessantacoloma