Campanya de recollida de joguines "Jo també vull jugar"

CampanyaJoguinesLa campanya "Jo també vull jugar", organitzada per Càritas Urgell, el Club SEDIS, el Consorci d'Atenció a les Persones, la residència CASER Oliana, i l’Associació d’hostaleria de l’Alt Urgell, té com objectiu procurar als infants de tota la comarca de l'Alt Urgell joguines aquest Nadal i Reis, encara que les seves famílies no tinguin capacitat econòmica per comprar-los.

Es farà una campanya de recollida de joguines noves o usades en bon estat. Es va iniciar l'onze de desembre a través dels punts de recollida habilitats al Palau d'Esports de La Seu d'Urgell, a Càritas d'Urgell, al centre Sant Ot i la botiga de Grapats Encants i també a la seu de l'Associació d'Hosteleria, i acabarà el 23 desembre.

Per animar els darrers participants, el mateix dia 23 s'ha organitzat un partit entre els equips de bàsquet Cadí-La Seu i Gernika-Bizkaia, al Palau d'esports de La Seu d'Urgell durant el qual hi haurà activitats simbòliques d'animació de la campanya.

La campanya s'ha presentat aquest migdia a La Seu d'Urgell, a la botiga Grapats Encants, i hi han estat presents el Director de Càritas, Sr Josep Casanova, el Sr. Pere Porta, President del SEDIS, el Sr. Miquel Àngel Sànchez, President de l'Associació d'Hostaleria i la Sra. Anna Vives, en representació del Consorci d'Atenció a les Persones.