Reunió dels Delegats de Pastoral Familiar de Catalunya

El dissabte dia 17 de novembre va tenir lloc la primera reunió de curs dels Delegats de pastoral familiar dels bisbats de Catalunya. Es trobaren a "la Casa de l'Església" del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat, on van ser acollits i acompanyats durant tota la sessió de treball pel bisbe Mons. Agustí Cortés. De la Diòcesi d’Urgell hi van participar els Delegats diocesans Sra. Conxita Salvadó i Mn. Josep Montoya.

En la reunió es va treballar bàsicament la preparació de la Setmana de la família que com es tradició, se celebra de l’1 al 10 de març. Aquest any portarà el lema de : "Família: bressol i referent de nova humanitat", fent referència al passat Sínode de joves i la seva vinculació a la família.

Altres temes tractats a la reunió foren la valoració de la trobada mundial de les famílies i també de la trobada de delegats convocada per la CEE a Madrid el passat mes d’octubre. També es va fer referència a la trobada de formació a Guadarrama del passat juliol, on els delegats del nostre Bisbat hi van ser presents. Es va proposar de participar a la “Trobada anual de formació per a Centres d’Orientació Familiar " que tindrà lloc el 19 de gener de 2019. També es va demanar que els Centres d’Orientació Familiar i els grups "Raquel", (que vetllen per ajudar a superar el dol) siguin grups que treballin en comunió amb les Delegacions de Família i els Bisbats. Finalment es va demanar insistir en la necessitat de millorar els cursos de preparació al sagrament del matrimoni.