Festa de la Rosa a Pallerols de Rialb

img_0357
Dissabte dia 17 de novembre es va celebrar a l'església de St. Esteve de Pallerols de Rialp, la tradicional festa de la Rosa, amb una missa votiva de la Mare de Déu presidida per l'arquebisbe d'Urgell, i concelebrada pel Vicari de l'Opus Dei a Espanya Dr. Ramon Herrando i el Vicari a Catalunya Dr. Antoni Pujals, així com el Rector de Ponts Mn. Jaume Mayoral, Mn. Bonifaci Fortuny i Mn. David Codina. Hi eren presents el President del Consell Comarcal de la Noguera i Alcalde de la Baronia de Rialb, Il•lm. Sr. Pere Prat Torra, i els Presidents i les Juntes de la Fundació i de l'Associació d'Amics del Camí de Pallerols de Rialb a Andorra.

Aquesta festa d'enguany festejava el 75è. aniversari del pas de Sant Josepmaria Escrivà per Pallerols, en el camí de fugida a França per Andorra, en els difícils moments de la persecució religiosa a Espanya dins la contesa civil. Allà rebé el consol de la Verge Maria que li ofrenà una rosa de fusta, que actualment es conserva a la seu de l'Opus Dei de Roma. El sant hi trobà pau i consol, enmig de les tribulacions de la persecució i del seu camí vers la llibertat, i li confirmà la bondat del camí emprès perquè l'Obra s'obrís a la universalitat.

El proper dia 1 de desembre a Sant Julià de Lòria i amb la presència del Rvdm. Prelat de l'Opus Dei, Mons. Javier Echevarría, se celebrarà el 75è. Aniversari de la seva arribada al Principat d'Andorra, de la seva acollida i de la missió universal que posteriorment es pogué dur a terme.

Cliqueu aqui per a més informació

img_0344

pb177050pb177212pb177283pb177301pb177335pb177414