34ª Assemblea anual de l’Hospitalitat de la M. de Déu de Lourdes del Bisbat d’Urgell

img_0469Diumenge dia 2 de desembre de 2012 es va celebrar a la Casa d’Espiritualitat del St. Crist de Balaguer, la 34ª Assemblea anual de l’Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes del Bisbat d’Urgell, amb la participació de més d’un centenar de persones.

 

L’assemblea s’inicià amb la celebració de l’Eucaristia al Santuari del St. Crist presidida pel Sr. Arquebisbe de la Diòcesi, Mons. Joan-Enric Vives, i concelebrada per Mn. Ignasi Navarri, Vicari general i Consiliari de l’Hospitalitat. Acompanyaren els cants les Monges Clarisses del Santuari.

 

A la seva homilia, corresponent al primer diumenge d’Advent, el Sr. Arquebisbe animà a viure aquest temps d’Advent amb una fe ferma i autèntica, tot fent-se ressò de l’Any de la Fe que el Papa ha proclamat.

 

Com cada any, és pregà pels membres difunts de l’Hospitalitat. A continuació tingué lloc l’assemblea de tots els socis sota la presidència del Sr. Arquebisbe i del President de l’Hospitalitat Sr. Josep M. Marimon, acompanyat de la resta dels membres de la Junta Directiva.

 

Els temes tractats foren els següents:

- La revisió dels actes realitzats al llarg d’aquest any 2012.

- El balanç econòmic corresponent a l’any 2011.

- Informacions sobre el Congrés Nacional d’Hospitalitats, celebrat a Ourense

- La Trobada de les Juntes de les Hospitalitat catalanes, celebrada a Tortosa.

- Comentaris al lema pastoral 2013:” Lourdes, una Porta de la Fe”.

 

A l’assemblea es va prendre el compromís de repetir l’estada amb joves a Lourdes durant el proper estiu. El dinar de germanor amb una vuitantena llarga d’assistents posà el punt i final a aquesta tradicional diada nadalenca de l’Hospitalitat.

 

img_0466img_0467img_0468img_0470