Pastorets a Ponts

0hm5d9422
La tarda del 26 de desembre va tenir lloc a Ponts la primera representació teatral dels tradicionals Pastorets, una adaptació de l'obra de Josep M. Folch i Torras i que per segon any han recuperat la Coral Pontsicana per al poble de Ponts i la comarca noguerenca. Durant dues hores es van representar cinc actes de l'obra acompanyats en diferents moments per nadales interpretades pels mateixos actors membres de la Coral Pontsicana. Més de 500 persones van omplir la sala i van gaudir d'una tarda familiar i tradicional amb una obra teatral que forma, cada vegada més, part del Nadal a les nostres poblacions i parròquies.
La gent gran agraeix la recuperació dels Pastorets, que els recorden quan en altres temps es feien en les poblacions, i la gent més jove també gaudeix d'una obra simpàtica, divertida i nadalenca.

Una obra on hi col·laboren, entre els cantaires, actors i altres persones, gairebé un centenar de pontsicans i pontsicanes, que també agraeixen, malgrat l'esforç que cal fer, la resposta de la gent.

hm5d8857hm5d9282hm5d9508