Mn. Ramon i Mn. Pere Balagué concelebren amb el Papa Francesc

Amb motiu dels seus 50 anys de ministeri sacerdotal, i dels 50 anys de matrimoni dels seus germans Josep i Leonor Serra, Mn. Ramon Balagué i Mn. Pere Balagué van concelebrar l’Eucaristia amb el Papa Francesc a la Capella de Sta. Marta del Vaticà, el dia 9 de novembre al matí, a la qual assistiren els seus germans que festejaven les bodes d'or.

El Papa els va acollir molt amablement. L'Eucaristia fou molt viva, íntima i cordial. Els sorprengué la senzillesa de la celebració: el Papa està sol a l'altar, només els lectors pertinents (dels fidels que hi assisteixen) i els dos concelebrants que reciten una part de la pregària eucarística des del seu lloc, i que foren aquell dia Mn. Ramon i Mn. Pere Balagué.  El Papa després féu una homilia improvisada, però impactant. Acabada la Missa ell marxà sol cap a la sagristia, i deixats els ornaments, tornà a la capella  on s'assegué a pregar en una cadira. Després sortí de la capella i anà rebent i saludant els qui hi havien participat. El públic assistent és poc.

Els esposos Josep Balagué i Leonor Serra, germans dels Mossens que ells havien unit en matrimoni fa 50 anys també, quedaren feliços i impressionats per la humanitat i senzillesa del Papa. Entre tots li regalaren al Sant Pare una imatge reproducció del Sant Crist de Mig Aran i un Nou Testament en llengua aranesa.