10 anys de renovació de l’Escola M. Déu del Roser de Guissona

Les 24 escoles de les Dominiques de l’Anunciata del Pare Coll fa deu anys que treballen juntes sota el paraigua de la fundació FEDAC, i que inclou l’Escola Mare de Déu del Roser de Guissona. Aquest treball té continuïtat i futur seguint un somni. Així ho resumia el testimoni d’un professor: “El somni que neix dins teu: per crear un món millor. Creu en aquest somni”. Un somni per a educar, que és el punt de partida de qualsevol projecte educatiu i pastoral.

Són algunes idees que s’han transmès en la celebració dels 10 anys de la FEDAC que s’ha celebrat el dia 16 de març al Palau de la Música Catalana. La història la va iniciar fa més de 150 sant Francesc Coll, fundador de les Dominiques de l’Anunciata, impulsant una obra religiosa i educativa en diverses poblacions de Catalunya.

El moment segurament més emotiu de l’acte ha estat l’aplaudiment a les germanes que van decidir iniciar fa 10 anys aquest projecte conjunt de les seves escoles. Una comissió fundacional formada principalment per dones i que va confiar en els laics per donar continuïtat al carisma del pare Coll.