Presentació del Documental ‘Entre muntanyes’

El dia 23 d’abril als Cinemes de l’Illa Carlemany d’Escaldes-Engordany (Principat d’Andorra) va tenir lloc la presentació en preestrena del Documental “Entre Muntanyes, arrels de l’arbre”  amb l’assistència de l’Arquebisbe d’Urgell i Copríncep d’Andorra, Mons. Joan-Enric Vives; del Director del Documental Sr. David Haro; el Productor executiu, Sr. Jaume Planella i de Mn. Ramon Rossell.

Entre muntanyes és un documental que relata els orígens de la Casa de Colònies d’AINA, del Bisbat d’Urgell, que va néixer l’any 1976 sota els auspicis de Mn. Ramon Rossell a la Parròquia de Canillo (Principat d’Andorra) i per on han passat prop de 25.000 nens i 1.800 monitors.

El rodatge del documental va tenir lloc entre el 3 de juliol i el 23 d’agost del 2017 i combina les escenes rodades “in situ” amb els nens que aquell estiu van assistir a les colònies com el testimoni dels que hi han passat durant aquests quatre decennis, amb un lloc destacat per a mossèn Ramon Rossell. L’edició s’ha dilatat quasi dos cursos i ha consistit a visionar, retallar i muntar les 1000 hores enregistrades el 2017 fins deixar-les en els prop de 80 minuts del metratge definitiu. 

ENTRE MUNTANYES - Trailer from Entre Muntanyes on Vimeo.