Una pregària presidida pel bisbe d’Evry clou la jornada de natura a Núria

p8120094
Una pregària multitudinària i molt emotiva ha tancat aquest vespre la jornada de natura dels joves acollits per a la JMJ d'Urgell a Núria. Més de 700 joves i els seus responsables de grup han participat al llarg de tota la jornada des de les 9 del matí en diverses activitats programades, vinculant el coneixement i la descoberta de la natura amb la reflexió interior i la pregària.

Excursions programades als pics de Finestrelles, Nou Creus i el Puigmal; el recorregut del via-crucis i d'altres activitats de tipus lúdic, s'han combinat amb un acte de benvinguda als pelegrins presidit pel capellà custodi del Santuari, Mn. Joan Perera, la salutació a la Mare de Déu de Núria i la missa presidida per Mn. Melcior Querol, rector de la Vall de Ribes. A dos quarts de set de la tarda s'ha fet una pregària amb música en viu a la que han participat les diòcesis de Udine, Evry i Urgell. Ha estat presidida per bisbe d'Evry, Mons. Michel Dubost.

El delegat de joventut, Lluís Plana, ha fet, en acabar la jornada, una valoració molt positiva als mitjans de comunicació, destacant que tot ha funcionat amb normalitat i sense cap problema d'organització i de desenvolupament dels actes, que els joves s'ho han passat molt bé, i que esperen amb molta il•lusió els actes de demà, compartits amb la resta de diòcesis catalanes, a Barcelona.

p8120093p8120095