Sant Julià de Lòria acull el primer festival de música cristiana per a joves

Presentació del Canòlich MusicLes Delegacions de Joventut i d'Ensenyament del Bisbat d'Urgell, i la Parròquia de Sant Julià de Lòria han organitzat pel proper dissabte 1 de juny la celebració del Primer Festival de Música Cristiana; "Canòlich Music", a Sant Julià de Lòria, amb la presència de intérprets de signe cristià: Migueli, Alvaro Fraile, Kairoi, Twocats pel Gospel i 70xset.

Canòlich Music ha estat presentat públicament el matí del 10 d'abril al Centre Cultural i de Congressos Lauredià per Mn. Pepe Chisvert, delegat d'ensenyament, Lluís Plana, delegat de joventut, i per l'Hble Sr. Carles Álvarez, Conseller de Benestar Social del Comú de Sant Julià de Lòria, en una roda de premsa amb els mitjans andorrans.

L'objectiu és crear un espai d'encontre i de comunicació entre els joves, i realitzar alhora una trobada de grups musicals cristians. La música es un element de comunicació molt important pels joves i ajuda a forjar ponts entre les persones i la vivència de la fe. Sota aquesta perspectiva s'ha volgut posar en marxa aquest festival.

El primer Festival de Música Cristiana cerca establir moment de diàleg entre els joves i la fe, i alhora obrir Andorra a joves de Catalunya i de França. Està orientat per a què en gaudeixin joves a partir de secundària, però no hi ha límit d'edat per a participar-hi.
La festa s'iniciarà el dissabte a les 12:00 del migdia amb l'obertura del Festival i l'animació amb el concert de 70xset.

A les 16:00 es durà a terme el concurs "Dona't a conèixer!" pels participants del Festival que formin part d'un grup musical i es vulguin donar a conèixer. La possibilitat de tocar una peça i de ser votats pels assistents. Els guanyadors podran tocar al concert de la nit, al costat de les gran figures convidades.
A les 19:30 se celebrarà una missa Gospel amb la participació del grup "Twocats pel gospel" que promet ser un aconteixement.
A les 22:00 de la nit, després de sopar s'iniciarà el plat fort de la jornada que es durà a terme a la Plaça Germandat de Sant Julià de Lòria.
S'ha previst que els nombrosos participants al Festival puguin tenir un allotjament de diferents categories, i fins i tot s'ha habilitat el Poliesportiu de Sant Julià. Pels dinars i sopars hi haurà tiquets especials als establiments de Sant Julià amb ofertes especials. Els concerts són gratuïts.
Es disposa d'una pàgina web, www.canolichmusic.com, per fer les inscripcions i obtenir més informació.

La organització de l'acte és possible gràcies a la col•laboració del Comú de Sant Julià de Lòria, Turisme d'Andorra, RTVA, i Assisí produciones.
El Come Sant Julià cedeix les instal•lacions del Centre Esportiu perquè els joves puguin dormir, així com les del Centre cultural i de congressos lauredià que també col•labora aportant els tècnics de so i el material. El departament de Turisme i Comerç del Comú, ha aconseguit tarifes especials en hotels i restaurants de la parròquia.
El departament de Joventut aportarà voluntaris i Naturlandia farà preus especials: un 3x2 o un 20% de descompte el diumenge i el Quart Bus gratuït (transport des de Sant Julià de Lòria fins al parc d'aventures).

Escolteu Mn. Pepe Chisvert:

Lluís Plana, delegat de joventut, i Mn. Pepe Chisvert, delegat d'ensenyamentPresentant el grup "Twocats pel gospel"Presentant Alvaro FrailePresentant Migueli"Dona't a conèixer!", concurs per grups musicals que es vulguin donar a conèixerMn. Pepe Chisvert i el Cònsol Major de Sant Julià de Lòria, Hble. Sr. Carles Álvarez Marfany