33ª Assemblea anual de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes del Bisbat d'Urgell

dscn6081
Diumenge dia 27 de novembre, se celebrà a La Seu d´Urgell la 33ª Assemblea anual de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes del Bisbat d´Urgell, amb la participació de més d´un centenar de membres de l'Hospitalitat.

L'Assemblea s'inicià amb la celebració de l'Eucaristia a la Catedral presidida pel Sr. Arquebisbe Joan-Enric Vives i concelebrada per Mn. Xavier Parés, Rector de la Parròquia i Mn. Ignasi Navarri, Consiliari de l´Hospitalitat. En la seva homilía, el Sr. Arquebisbe encoratjà els participants a viure en la certesa que el Senyor vindrà, i ens farà veure la Veritat completa. Viure amb el convenciment que es farà realitat allò que demanem en la pregària del Parenostre: "Vingui a nosaltres el vostre Regne". El Senyor vindrà a fer renèixer en els nostres cors la veritable esperança cristiana. Només així podrem entendre la crida de l´Església a viure amb intensitat aquest temps d´Advent. En aquesta missa, com cada any, es pregà pels membres difunts de l´Hospitalitat.
A continuació tingué lloc la celebració de l'Assemblea anual estatutària, a la sala de la Inmaculada de la ciutat, sota la presidència del Sr. Arquebisbe i de la Presidenta de l´Hospitalitat, la Sra. Carme Bescós, acompanyada de la resta dels membres de la Junta directiva. Els temes tractats foren la proposta de renovació parcial de la Junta de l´Hospitalitat, essent designat el Sr. Josep M. Marimon, de La Fuliola, com a nou President de l´Hospitalitat, en substitució de la Sra. Carme Bescós que passa a ser-ne la Vicepresidenta. Es varen revisar les activitats realitzades al llarg d´aquest any 2011 i fou aprovat el balanç econòmic corresponent a l´any 2010. Es van donar informacions diverses sobre el Congrés d´Hospitalitats d'Espanya celebrat a Múrcia i la Trobada de les Juntes de les Hospitalitats catalanes, celebrada a Lleida. S'explicà el Lema pastoral del Santuari per a l´any 2011: "Resar el Rosari amb Bernadeta". El dinar de germanor i la visita i la pregària al sepulcre de la nova beata Anna Maria Janer, clogueren, un any més, aquesta entranyable diada de l´Hospitalitat diocesana de la Mare de Déu de Lourdes.
dscn6009dscn6025dscn6030dscn6069dscn6081