Recepció del Copríncep Episcopal als Parlamentaris de la Comissió Permanent del Consell d'Europa

img_2280

L'Arquebisbe d'Urgell i Copríncep d'Andorra, Mons. Joan-Enric Vives, ha ofert aquesta tarda una recepció al Palau Episcopal als parlamentaris de la Comissió Permanent del Consell d'Europa que han participat en l'assemblea parlamentària celebrada ahir i avui al Principat d'Andorra.
El Copríncep, acompanyat del Síndic General de les Valls, Excm Sr. Vicenç Mateu, i del Vicepresident de l'Assemblea, Sr. João Bosco Mota Amaral, ha saludat un per un tots els parlamentaris, i, tot seguit, el Vicepresident ha pres la paraula per elogiar els importants avenços que ha experimentat el Principat d'Andorra en els darrers anys i expressar els seus millors desitjos per a l'esdevenidor del país.

A continuació, Mons. Vives s'ha adreçat als parlamentaris en francès i anglès. Els ha manifestat, en nom propi i del Copríncep Francès, el reconeixement a la tasca que realitza el Consell d'Europa en la protecció dels drets i llibertats fonamentals dels ciutadans dels països membres, i ha recordat l'impuls i el suport que el Consell d'Europa va donar al procés constituent andorrà.

L'arquebisbe i Copríncep ha clos el seu parlament fent referència al Tractat de Londres del 5 de maig de 1949, la carta fundacional del Consell, per expressar la convicció que els valors morals, humanístics i espirituals que s'establien en aquell tractat i que el Consell ha mantingut des d'aleshores ens seran avui indispensables per superar l'actual situació de crisi econòmica i moral que viuen els països d'Europa.

img_2275img_2286img_2290