Recepció del Copríncep Episcopal oferta a les autoritats i al Poble Andorrà

dsc_0235

L'Arquebisbe d'Urgell i Copríncep Episcopal, Mons. Joan-Enric Vives, va oferir del dijous 20 de desembre al migdia al Palau Episcopal la tradicional recepció de Nadal a les Autoritats i al Poble d'Andorra.

A la recepció hi van assistir els representants de les principals institucions públiques del Principat, encapçalats pel Síndic General, M. I. Sr. Vicenç Mateu; el Cap del Govern, M. I. Sr. Antoni Martí, acompanyat per diversos Ministres del seu gabinet; el President del Consell Superior de la Justícia, M. I. Sr. Enric Casadevall; el President del Tribunal Constitucional, M. I. Sr. Juan Antonio Ortega Díaz-Ambrona; i el Cònsol Major de Canillo, Hble. Sr. Josep Mandicó.

També hi van ser presents els presidents dels grups parlamentaris, a més d'un bon nombre de personalitats de les entitats socials, polítiques i econòmiques andorranes i una àmplia representació de la Cúria diocesana, així com el Secretari de la Representació personal del Copríncep Francès, els Ambaixadors residents a Andorra, i un alt representant de l'Ajuntament de La Seu d'Urgell.
dsc_0237dsc_0238dsc_0258foto

(Adjuntem a continuació el text íntegre del discurs del Copríncep Episcopal)

Fotografies per a la premsa: sala virtual del servei de premsa