El Copríncep Episcopal fa arribar el condol del Poble Andorrà al Rei de Bèlgica pels morts a l'accident de trànsit

andorra-belgica

Mons. Joan-Enric Vives, Arquebisbe d'Urgell i Copríncep d'Andorra, ha enviat una carta de condol al Rei de Bèlgica, Albert II, en nom de les Autoritats i del Poble andorrà i en el seu propi pel "terrible accident de carretera que va succeir a Suïssa", en el qual van morir vint-i-vuit persones, moltes d'elles infants de dues escoles belgues.
També ha volgut fer extensiu el sentit condol a les famílies dels infants que han mort i a les altres víctimes i ferits: "A través de la Vostra persona l'enviem (el condol) a les famílies amb pena per la mort d'aquests nens i a les altres víctimes, juntament amb la nostra proximitat i el dolor del nostre Principat d'Andorra, que s'uneix al dolor de tota la Nació belga. Asseguro a V.M. la meva profunda solidaritat i proximitat espiritual a tots aquells ferits i afectats per aquest desgraciat accident i encomano els difunts a la misericòrdia de Déu, demanant a Crist Ressuscitat que els aculli en la pau i en la llum de la seva Pasqua eterna".

El Copríncep eleva una pregària a Déu perquè "sostingui i consoli totes les persones durament provades per aquest drama, amb el desig que puguin trobar l'ajut que necessiten en aquestes hores doloroses".

La carta de condol es va trametre via diplomàtica el divendres a Brussel·les i es preveu que ja ha estat feta arribar a Laeken, lloc de residència del Cap d'Estat.