Els adolescents i joves dels grups TXt viuen a fons la Pasqua!

img-20120407-00449Durant la Setmana Santa, els nois i noies dels grups TXt conviuran uns dies junts per viure, en comunitat i en esperit de germanor, la Setmana Santa i la Pasqua.

Els nois i noies de primer i segon d'ESO participaran a la Pasqua Jove que organitzen els germans de la Salle, del dilluns al dimecres. Enguany seran una vintena, de Tremp, Balaguer i Guissona.

Els de 3r i 4t d'ESO també participaran a la Pasqua Jove dels Germans de La Salle, del dijous al diumenge Sant. Una dotzena d'inscrits viuran la Pasqua amb joves d'arreu de Catalunya. Són de Tremp, La Seu i Andorra.

I finalment, els més grans, de 16 a 22 anys, viuran la Pasqua a Betlan, de dijous a diumenge sant, compartint la fe i celebrant-la a les celebracions de la parròquia de Bossòst. Una quinzena de participants de Ribes de Freser i La Seu d'Urgell.

I per últim, també tindrem participació a la Pasqua de les Avellanes, que celebren 40 anys de vivència i acollida dels germans maristes als joves per a celebrar la Pasqua.