Pregària diferent per a començar el dissabte del Canòlich Music

Kairoi, el grup de rock formada per persones de la congregació marista, ha estat qui ha portat la pregària musical del matí de dissabte al Canòlich Music a la parròquia de Sant Julià.
Els nois i noies que a la nit van ballar i saltar a ritme de música electrònica hiperactiva amb el DJ Andy Hunter, han cambiat de registre i han fet una estona d'aprofundiment i de reflexió. A través de l'activitat compartida a l'església, en la que s'han llegit molts titulars impactants de diaris, s'ha volgut explicar que darrera de les coses que passen hi ha persones, i que hem de saber ser solidaris i compassius, com ens ensenya Jesucrist. S'hi han afegit d'altres joves que venien de Barcelona i de diferents llocs del Bisbat d'Urgell. La pregària, molt compartida, ha estat organitzada pels delegats d'Ensenyamenyt d'Urgell -Mn. Pepe Chisvert, també rector de la parròquia de Sant Julià- i de Joventut d'Urgell i de Pamiers i han estat molts actius els voluntaris joves.
L'acte, de signe intimista i recollit, per bé que reivindicatiu del compromís, ha estat acompanyat pels músics de Kairoi.
En acabar, i després d'una estona de lleure, ha començat el concurs "Dona't a conéixer", un dels al.licients importants pels joves participants. Els premis, però sobretot el reconeixement de nous valors, porta a grups d'alumnes de les escoles que coneixen el projecte, i a grups de joves que son de diferents origens però als qui agrada la interpretació a presentar-se cada vegada amb més quantitat. Bona part dels grups proven sort per primera vegada, però n'hi ha que han participat en el concurs cada any i el seu objectiu és millorar com a intèrprets o simplement, passar-ho bé, gaudint d'un muntatge musical i de llum de gran qualitat que rarament està disponible per a ells.
Aquesta és una ocasió única.

La qualitat del muntatge musical també ha estat destacada pels músics que estan participant en l'activitat.
Al migdia ha actuat SAL150, un grup evangèlic de gran impacte en el mercat musical, que ja havia visitat Andorra en un altre ocasió, en un cartell musical convencional.
La seva música, en format elèctric, té un gran nombre de seguidors. Han sabut crear un clima de gran complicitat amb els assistents i grans i petits, families amb infants petits, tots han acabat ballant al ritme de les seves interpretacions. Els vocalistes, el Miquel i la Rosa, han donat missatges de coratge davant de les adversitats i d'alegria vital en les seves interpel.lacions al públic assistent, que ha omplert la carpa.