×

Advertencia

JFolder: :files: La ruta no es una carpeta. Ruta: /var/www/vhosts/bisbaturgell.org/httpdocs/images/galeries/201923SMimissions

Baptismes i Confirmacions a l’Acadèmia de Suboficials de Talarn

img 5794El dia 19 de desembre, convidat per l'Arquebisbe Castrense, Mons. Juan del Río, l'Arquebisbe d'Urgell Mons. Joan-Enric Vives va administrar el sagrament del Baptisme, de la Confirmació i de l'Eucaristia a 3 joves cadets de l'Acadèmia General Bàsica de Suboficials de Talarn (Bisbat d'Urgell), i també confirmà 28 joves cadets que allà hi resideixen i s'hi preparen per esdevenir suboficials.

 

Concelebraren l'Eucaristia amb l'Arquebisbe l'Il·lm. Sr. Vicari episcopal de l'Exèrcit de Terra i Guàrdia Civil, Mons. Francisco José Bravo Castrillo, l'Arxiprest de Pallars Jussà i Rector de Tremp, M.I. Mn. Joan Antoni Mateo, Mn. Jaume Mayoral, Mn. David Codina i el capellà de l'Acadèmia Mn. Javier Ubierna Echevarri.

 

A la seva arribada Mons. Vives fou rebut pel Nou Coronel d'Infanteria de l'Acadèmia, Il·lm. Sr. José Andrés Luján i per la seva esposa, que el matí d'aquell mateix dia 19 havia pres possessió del seu càrrec com a nou Director de l'Acadèmia General Bàsica de Suboficials. Posteriorment tingué lloc la celebració de l'Eucaristia a les instal·lacions de l'Acadèmia on reberen el seu Baptisme tres joves, Sara, Emma i Ivan, que havien estats preparats pel sacerdot castrense Mn. Javier Ubierna que atén ordinàriament les necessitats espirituals de l'Acadèmia. Dins la missa també reberen el sagrament de la Confirmació i participaren per primera vegada de l'Eucaristia. A la mateixa celebració eucarística l'Arquebisbe d'Urgell també administrà el sagrament de la confirmació a 28 joves cadets.

A la seva homilia, tot glossant les lectures proclamades en aquell dia a tota l'Església Universal, l'Arquebisbe convidà als nous batejats i a tots els qui es confirmaven en aquell dia a seguir a Jesús amb disponibilitat i a preparar els camins de la seva arribada, ja que Déu, amb el seu poder i la seva misericòrdia, fa fèrtils totes les infertilitats. En aquest sentit Mons. Vives recordà la importància d'aquells qui esbrossen el camí i l'obren perquè d'altres puguin transitar per ell amb més facilitat. Aquesta és la missió que tot cristià ha de dur a terme amb la seva vida: preparar el camí del Senyor Jesús amb el propi testimoni personal, essent sal i llum del món.

Mons. Vives agraí el treball de servei i lliurament generós que l'Exèrcit espanyol porta a terme d'una forma eficaç i entregada, al servei de la ciutadania en defensa i treball per la pau, i valorà el temps de preparació i convivència que a l'Acadèmia General Bàsica de Suboficials de Talarn viuen tots els joves que s'hi preparen.

img 5771img 5778