Visita Pastoral al Centre Penitenciari de La Comella i a la Caserna de Bombers d'Andorra la Vella

El Bisbe i Copríncep Mons. Joan-Enric Vives continuant les activitats de la Visita Pastoral a la Parròquia d'Andorra la Vella va visitar el dilluns dia 2 de novembre el Centre Penitenciari de La Comella, on actualment hi ha 62 interns, separats per preventius i condemnats en ferm. Acompanyat per l'Arxiprest i la Delegada de Mitjans de comunicació d'Urgell s'ha entrevistat amb el Director del Centre i el Subdirector en funcions, així com amb un bon grup dels Funcionars del Centre als quals ha animat en la seva tasca i ha compartit les seves conviccions sobre la justícia restauradora, per més que punitiva dels privats de llibertat.

 Després ha pogut rebre una trentena d'interns dels qui havien demanat una entrevista confidencial i a soles amb ell, com a Bisbe de tots. Els ha escoltat atentament, i els animat i compartit l'esperança que brolla de la fe en Jesús, acceptant de comunicar a les autoritats penitenciàries les seves demandes. Per a més endavant caldrà tornar al Centre per entrevistar-se amb el grup de preventius que no va poder tenir el contacte que calia amb el Bisbe per manca de temps.

Posteriorment es va dirigir a la Caserna central dels Bombers d'Andorra la Vella, amb instal·lacions molt noves que encara no havia visitat. Ha estat rebut pel Director i Subdirector i ha pogut conèixer la situació present del Cos, les seves demandes, i visitar totes les instal·lacions, així com tenir una reunió de contacte amb els Bombers de guàrdia.

pict9836pict9841pict9868pict9877