34è. Pelegrinatge a Lourdes de la Diòcesi d’Urgell

dsc04741
L'Hospitalitat diocesana de la Mare de Déu de Lourdes del Bisbat d'Urgell ha peregrinat al Santuari de Lourdes, del 28 al 31 de maig de 2012. Aquest ha estat el 34è. pelegrinatge de la Diòcesi d´Urgell.
Hi han pres part uns 600 pelegrins provinents de tots els indrets del Bisbat d'Urgell i un petit grup del veí Bisbat de Solsona. D'entre els participants hi havia prop d´un centenar de malalts, 95 infermeres i 35 camillers. El Sr. Arquebisbe, acompanyat d´una dotzena de sacerdots de la Diòcesi, ha presidit les principals celebracions del pelegrinatge.
Leer más...

33ª Assemblea anual de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes del Bisbat d'Urgell

dscn6081
Diumenge dia 27 de novembre, se celebrà a La Seu d´Urgell la 33ª Assemblea anual de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes del Bisbat d´Urgell, amb la participació de més d´un centenar de membres de l'Hospitalitat.

L'Assemblea s'inicià amb la celebració de l'Eucaristia a la Catedral presidida pel Sr. Arquebisbe Joan-Enric Vives i concelebrada per Mn. Xavier Parés, Rector de la Parròquia i Mn. Ignasi Navarri, Consiliari de l´Hospitalitat. En la seva homilía, el Sr. Arquebisbe encoratjà els participants a viure en la certesa que el Senyor vindrà, i ens farà veure la Veritat completa. Viure amb el convenciment que es farà realitat allò que demanem en la pregària del Parenostre: "Vingui a nosaltres el vostre Regne". El Senyor vindrà a fer renèixer en els nostres cors la veritable esperança cristiana. Només així podrem entendre la crida de l´Església a viure amb intensitat aquest temps d´Advent. En aquesta missa, com cada any, es pregà pels membres difunts de l´Hospitalitat.
Leer más...

33è. Pelegrinatge de la Diòcesi d’Urgell a Lourdes

lourdes_1L´Hospitalitat diocesana de la Mare de Déu de Lourdes del Bisbat d´Urgell ha pelegrinat al Santuari de Lourdes, dels dies 30 de maig al 2 de juny de 2011, Aquest ha estat el 33è. pelegrinatge de la Diòcesi d´Urgell.

Hi han pres part uns 600 pelegrins provinents de tots els indrets del Bisbat d´Urgell i un petit grup dels Bisbats veíns de Solsona i de Lleida. D´entre els participants hi havia prop d´un centenar de malalts, 95 infermeres i 35 camillers. El Sr. Arquebisbe, acompanyat d´una dotzena de sacerdots de la diòcesi, ha presidit les principals celebracions del pelegrinatge.

Leer más...

32a. Assemblea anual de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes del Bisbat d'Urgell

_dsc6389Diumenge dia 12 de desembre de 2010, se celebrà al Santuari del Sant Crist de Balaguer la 32ª Assemblea anual de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes del Bisbat d´Urgell, amb la participació de més d´un centenar de membres de l´Hospitalitat.

L'Assemblea s'inicià amb la celebració de l'Eucaristia presidida pel Sr. Arquebisbe Joan-Enric Vives i concelebrada per Mn. Ignasi Navarri, Consiliari de l´Hospitalitat i Mn. Cinto Busquet, Secretari del Sr. Arquebisbe A la seva homilia encoratjà els participants a fer renéixer en els seus cors la veritable alegria cristiana, la que sempre hem de tenir ni que a la superfícia dels esdeveniments hi hagi dificultats o creus. Animà tothom a saber confiar, esperar i tenir "paciència" amb les persones, amb nosaltres mateixos, amb els nostres pecats, amb la societat i els temps que vivim. Déu arriba per renovar-ho tot!

Leer más...

32è. Pelegrinatge de la Diòcesi d'Urgell a Lourdes

L´Hospitalitat diocesana de la Mare de Déu de Lourdes del Bisbat d´Urgell ha pelegrinat al Santuari de Lourdes, dels dies 31 de maig al 3 de juny de 2010, Aquest ha estat el 32è. pelegrinatge de la Diòcesi d´Urgell.

Hi han pres part uns 600 pelegrins provinents de tots els indrets del Bisbat d´Urgell i un petit grup dels Bisbats veíns de Solsona i de Lleida. D´entre els participants hi havia prop d´un centenar de malalts, 93 infermeres i 34 camillers. El Sr. Arquebisbe, acompanyat d´una dotzena de sacerdots de la diòcesi, ha presidit les principals celebracions del pelegrinatge.

Leer más...