32a. Assemblea anual de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes del Bisbat d'Urgell

_dsc6389Diumenge dia 12 de desembre de 2010, se celebrà al Santuari del Sant Crist de Balaguer la 32ª Assemblea anual de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes del Bisbat d´Urgell, amb la participació de més d´un centenar de membres de l´Hospitalitat.

L'Assemblea s'inicià amb la celebració de l'Eucaristia presidida pel Sr. Arquebisbe Joan-Enric Vives i concelebrada per Mn. Ignasi Navarri, Consiliari de l´Hospitalitat i Mn. Cinto Busquet, Secretari del Sr. Arquebisbe A la seva homilia encoratjà els participants a fer renéixer en els seus cors la veritable alegria cristiana, la que sempre hem de tenir ni que a la superfícia dels esdeveniments hi hagi dificultats o creus. Animà tothom a saber confiar, esperar i tenir "paciència" amb les persones, amb nosaltres mateixos, amb els nostres pecats, amb la societat i els temps que vivim. Déu arriba per renovar-ho tot!

La comunitat de monges Clarisses del Sant Crist, també participà a la Missa amb la direcció dels cants. Com cada any, es pregà pels membres difunts de l´Hospitalitat.

A continuació tingué lloc la celebració de l'Assemblea, sota la presidència de la Sra. Carme Bescós, Presidenta de l´Hospitalitat, acompanyada de la resta dels membres de la Junta directiva. Els temes tractats foren els següents: la revisió dels actes realitzats al llarg de l'any 2010. Informació i aprovació del Balanç econòmic. Informacions sobre el Congrés Nacional d´Hospitalitats celebrat a Barcelona i la trobada de les Juntes de les Hospitalitats catalanes, celebrada a Terrassa. I s'explicà el Lema pastoral a Lourdes per a l´any 2011: "Resar el Parenostre, amb Bernadeta". El dinar de germanor clogué, un any més, aquesta entranyable diada de l´Hospitalitat diocesana.

_dsc6229_dsc6286_dsc6349_dsc6405